Resort de Parel
Vakantiehuis met hottub

Vakantiehuis met hottub

 • Bijzonder overnachten in de natuur
 • Luxe wellness lodges en glamping accommodaties
 • Uitgebreide horeca
 

Ervaar de magie van een vakantiehuisje met jacuzzi

Ultiem ontspannen, wie wil dat nou niet? Even uit de dagelijkse hectiek stappen en genieten van elkaar in een prachtige omgeving. Bij De Parel kom je helemaal tot rust in een uniek vakantiehuis met hottub of jacuzzi. Zie je het al voor je? Even helemaal tot rust komen met elkaar of met je gezin midden in de bossen van het Horsterwold in Flevoland. Na je wellness moment kan het ontspannen verder gaan, ga bijvoorbeeld culinair genieten van onze internationale keuken bij Restaurant De Parel. Laat je bij De Parel verrassen door onze unieke vakantiebelevenis! 

Kies jij voor een jacuzzi of hottub? ⤵︎

Jouw overnachting met hottub of jacuzzi

Tijdens je vakantie bij De Parel overnacht je niet zomaar in een vakantiehuisje of glamping accommodatie met houtgestookte hottub of jacuzzi. Onze huisjes hebben nog veel meer unieks te bieden. Kies bijvoorbeeld voor een huisje met een dakterras of kies voor een huisje met een glazen dak waardoor je de prachtige sterrenhemel kan bekijken vanuit je bed. Je nachtrust is nog nooit zo goed geweest. Wist je dat je zelfs je hond mag mee nemen naar jouw vakantiehuisje met hottub of jacuzzi? Waar je ook voor kiest, je komt helemaal tot rust tijdens je overnachting bij De Parel.

 

Ontdek de prachtige omgeving van De Parel ⤵︎

 
  Wandelen en fietsen in het Horsterwold

  Door het Horsterwold liggen verschillende verharde en onverharde routes. Wie weet tref je tijdens je wandeling wel een ree, wild paard, damhert of vos aan!

  Bezoek Hanze- en vestingstad Harderwijk

  Ontdek de rijke historie van Harderwijk en bezoek een van de honderd rijksmonumenten. Ook de kastelen Staverden en De Essenburg zijn een bezoek waad.

  Veel waterplezier bij het Wolderijd

  De Parel ligt vlak bij het water. Dit betekent dat je vanaf het park ideaal kunt watersporten, maar ook heerlijk relaxen op bijvoorbeeld het strand Horst of Telstar Beach.

 
Boek jouw vakantiehuisje
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Wat andere gasten ons vroegen

Wat is het verschil tussen een hottub en jacuzzi?

Een jacuzzi is een soort bubbelbad, waarbij er lucht in het bad wordt gepompt. Bij een hottub wordt er houtgestoken waardoor het bad opwarmt. Bij De Parel kun je kiezen voor vakantiehuisjes met jacuzzi of huisjes en glamping met een hottub.

Waar huur ik een huisje met jacuzzi of hottub?

De Parel heeft unieke (glamping) accommodaties met een hottub of jacuzzi. Ons park ligt in Flevoland, nabij het Veluwemeer, in het Horsterwold. Een ideale plek dus om even helemaal the ontspannen en samen te zijn met elkaar, je familie of vrienden. 

Wat is er te ontdekken bij De Parel?

Geniet tijdens je vakantie van ons eigen internationale restaurant. Ontdek de omgeving en huur een supboard of fiets op ons park of leen een van de vele buitenspellen bij de receptie. En vergeet niet om een bezoek te brengen aan ons paard Lola en ezel Iejoor!

Kan ik ook last minute een huisje met hottub huren?

Jazeker, op ons nieuwe vakantiepark kan je ook last minute uniek overnachten met hottub of jacuzzi met maximaal 6 personen. Dus kom samen met je familie, vrienden of romantisch met zijn tweeën genieten van een last minute vakantie bij De Parel.

Boek jouw vakantie