Resort de Parel
Vakantiehuis met hottub

Vakantiehuis met hottub of jacuzzi

 • Bijzonder overnachten in de natuur
 • Luxe wellness lodges en glamping accommodaties
 • Uitgebreide horeca

Ervaar de magie van een vakantiehuisje met jacuzzi

Ultiem ontspannen, wie wil dat nou niet? Even uit de dagelijkse hectiek stappen en genieten van elkaar in een prachtige omgeving. Bij De Parel kom je helemaal tot rust in een uniek vakantiehuis met hottub of jacuzzi. Zie je het al voor je? Even helemaal tot rust komen met elkaar of met je gezin midden in de bossen van het Horsterwold in Flevoland. Na je wellness moment kan het ontspannen verder gaan, ga bijvoorbeeld culinair genieten van onze internationale keuken bij Restaurant De Parel. Laat je bij De Parel verrassen door onze unieke vakantiebelevenis! 

Kies jij voor een jacuzzi of hottub? ⤵︎

Jouw overnachting met hottub of jacuzzi

Tijdens je vakantie bij De Parel overnacht je niet zomaar in een vakantiehuisje of glamping accommodatie met houtgestookte hottub of jacuzzi. Onze huisjes hebben nog veel meer unieks te bieden. Kies bijvoorbeeld voor een huisje met een dakterras of kies voor een huisje met een glazen dak waardoor je de prachtige sterrenhemel kan bekijken vanuit je bed. Je nachtrust is nog nooit zo goed geweest. Wist je dat je zelfs je hond mag mee nemen naar jouw vakantiehuisje met hottub of jacuzzi? Waar je ook voor kiest, je komt helemaal tot rust tijdens je overnachting bij De Parel.

Ontdek de prachtige omgeving van De Parel ⤵︎

  Wandelen en fietsen in het Horsterwold

  Door het Horsterwold liggen verschillende verharde en onverharde routes. Wie weet tref je tijdens je wandeling wel een ree, wild paard, damhert, vos of Schotse Hooglanders aan!

  Bezoek Hanze- en vestingstad Harderwijk

  Ontdek de rijke historie van Harderwijk en bezoek een van de honderd rijksmonumenten. Ook de kastelen Staverden en De Essenburg zijn een bezoek waad.

  Veel waterplezier bij het Wolderwijd

  De Parel ligt vlak bij het water. Dit betekent dat je vanaf het park ideaal kunt watersporten, maar ook heerlijk relaxen op bijvoorbeeld het strand Horst of Telstar Beach.

Wat andere gasten ons vroegen

Wat is het verschil tussen een hot tub en jacuzzi?

Een jacuzzi is een variant van het bubbelbad, waarbij lucht in het water wordt gepompt om een rustgevende bubbelende ervaring te creëren. In tegenstelling hiermee wordt een hottub verwarmd door middel van houtstook, waardoor het water op een natuurlijke wijze op temperatuur komt. Bij De Parel kun je kiezen voor vakantiehuisjes met jacuzzi of hottub.