Resort de Parel
Duurzaam vakantiehuis

Duurzame en luxe vakantie

 • Luxe ecolodges
 • Full electric met waterpomp
 • Optioneel met wellness

Geniet van een duurzame vakantie in een ecolodge

Heb jij al eens nagedacht om een duurzame vakantie te boeken? Niet alleen is een duurzame vakantie leuk voor jou en je familie, maar ook nog eens voor het milieu. Bij Resort de Parel verhuren wij verschillende ecolodges nabij het Veluwemeer in het Horsterwold. Wat deze huisjes duurzaam maakt? Ze zijn onder andere full electric en voorzien van een warmtepomp. Daarnaast zijn ze ook erg luxe ingericht en hebben ze unieke eigenschappen zoals wellness en sterrendak. Ben jij al overtuigd om een duurzame vakantie te boeken bij Resort de Parel?

Vind jouw perfecte ecolodge

Een overnachting bij Resort de Parel is er eentje die je helemaal kan aanpassen naar jouw wens. Ben je opzoek naar een culinaire ervaring? Boek dan een van de culinaire lodges en vergeet niet om een bezoek te brengen aan ons internationale restaurant. Ook zijn er huisjes met een kantoortje speciaal voor een workation. Of wil je liever helemaal ontspannen tijdens jouw vakantie? Boek dan een eco-lodge met wellness! Onze huisjes liggen of in het bos of aan het water. De huisjes aan het water hebben een prachtige vlonder op het water waar je heerlijk kunt relaxen. Resort de Parel biedt genoeg opties om jouw duurzame vakantie onvergetelijk te maken.

Onze opties:

 • Aan het water
 • In het bos
 • Met sterrenkijker
 • Met sauna
 • Met kantoor
 • Met luxe buitenkeuken
 • Met hottub of jacuzzi

Zoek en boek jouw duurzame vakantie ⤵

Ontdek Resort de Parel

Een duurzame vakantie bij Resort de Parel is een unieke belevenis. Op ons park is van alles te beleven. Laat je verwennen bij ons restaurant of ontdek de omgeving. Hoe leuk is het om dat te doen op een supboard of fiets die je kan huren op ons park. Wil je even wat leuks doen met elkaar? De leukste spelletjes liggen voor jou klaar bij de receptie. Extra leuk voor kinderen: bij aankomst wachten ons paard Lola en ezel Iejoor op jullie! Ook in de omgeving valt er van alles te beleven zoals:

  Het Horsterwold

  Wandel of fiets door het prachtige natuurgebied.

  Watersport

  Ontdek de vele watersportmogelijkheden van het Veluwemeer.

  Harderwijk

  Bezoek Hanze- en vestingstad Harderwijk met haar rijke historie.

9,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,5.

Wat onze gasten ons vroegen: 

Mag mijn hond mee in jullie ecolodges?

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder je hond. Daarom is je hond van harte welkom bij Resort de Parel. Let wel op, ze zijn niet in alle accommodaties toegestaan. In het Holsterwold zijn er een aantal plekken waar je hond heerlijk los kan lopen. 

Kan ik last minute een duurzaam huisje huren bij Resort de Parel?

Jazeker, bij Resort de Parel kan je ook last minute een duurzaam huisje huren. Ideaal als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek of als de weersvoorspellingen heerlijk zijn. 

Zijn de duurzame huisje geschikt voor een workation?

Wij hebben huisjes speciaal voor workations. Niet alleen bieden wij een razendsnelle wifi verbinding, maar ook hebben de huisjes een kantoortje. Ideaal als je je wilt laten inspireren tijdens het werken in een natuurrijke omgeving.

Hebben jullie ook duurzame huisjes met wellness?

Uiteraard, wij begrijpen als je even helemaal wilt ontspannen tijdens je vakantie. Hoe fijn is het om tot rust te komen in je eigen wellness. Kies bij ons uit een huisje met een houtgestookte hottub, jacuzzi of een sauna.