Resort de Parel
Eten en drinken De Parel

Restaurant

Ons verhaal, jouw culinaire beleving

Gedurende de maand februari bieden wij afhaal- en dineeropties voor pizza aan.

Wij zijn ontstaan vanuit een gevoel dat goed en gezellig eten eigenlijk de hele dag moet duren. Wij, Georgy Bedier De Prairie en Sam van Berkum hebben een internationale restaurant achtergrond en integreren die ervaring in alle eet- en drinkmomenten van de dag. We zijn levenslange restaurateurs en echte wijnfanatics.

Onze missie

Genieten van eten gaat voor ons samen met wijn, cocktails en fingerfood. En genieten doen we samen. Dit principe houden we hoog in het vaandel als we het hebben over de sfeer in ons restaurant. Wij gebruiken de hele wereld als inspiratie bron. Gebruik makend van biologische streekproducten vertalen wij dit in een creatieve, innovatieve en gezonde keuken waarbij iedere dag verrassend zal zijn. We werken met lokale leveranciers om de meest verse en vooral eerlijke producten te kunnen garanderen. Met onze creatieve insteek wordt dit geheel een unieke belevenis.

Uiteraard houden we ook rekening met de kleintjes. We hebben altijd meerdere opties op het kindermenu staan.

 
 
 

Onze openingstijden in februari

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


 

Winebar & cocktail lounge

Winebar & Cocktail Lounge

Een belangrijke rol in het restaurant

Bij een gezellige avond uit hoort niet alleen lekker eten. De sfeer en de ambiance is net zo belangrijk. Daarom brand er bij ons regelmatig een gezellig haardvuurtje en draait er lekkere muziek.

Op de kaart vind je een internationale variatie aan wijnen en cocktails. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je op basis van jouw voorkeuren.

Er is keuze voor iedereen.

 
Beachbar De Parel

Beach bar De Parel

Lekker chillen in de beach lounge

Op ons privestrand in het midden van het vakantiepark kun je ultiem relaxen, loungen, lunchen en dineren.

En wat is er leuker dan genieten van een barbecue bij mooi weer. BBQ is onze beach lounge specialiteit en wij krijgen hier nooit genoeg van. De beach lounge is open bij mooi weer.

 
Terras

Terras

Genieten op het terras in het bos

Ons heerlijke en vooral grote terras ligt midden in onze bosrijke omgeving, en volop in de zon.

Er is altijd wel een plekje te vinden. Uiteraard maakt een cocktail of een glas wijn jouw zomermiddag helemaal compleet. Op ons terras kun je genieten van ons restaurantmenu.

 
BBQ

BBQ

Barbecueën maakt iedere dag compleet

Om die reden organiseren we regelmatig een gezellige barbecue bij ons op het terras. Leuk moment om andere gasten van ons park te leren kennen.

Daarnaast hebben we bij al onze glamping tenten een Kamado barbecue staan.