Resort de Parel

Camperplaats in het midden van het Horsterwold

  • Middenin het Horsterwold
  • Met Wellness Area
  • Luxe Kamperen

Geniet van een avontuurlijke vakantie in alle luxe die je eigen camper biedt op onze camperplekken. 

Naast een prachtig natuurlijk uitzicht beschikken onze ruime verharde plekken vanaf 120 m² over een wateraansluiting en 16 ampère elektriciteit, zodat je kunt genieten van alle voorzieningen van je eigen camper.

>Hoewel onze kampeerplekken zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort, begrijpen we dat sommige gasten de voorkeur geven aan meer privacy en zelfvoorzienendheid. Daarom hebben wij geen sanitairgebouw op onze locatie.

Terwijl je ontwaakt met het gefluister van de wind door de bomen, kun je genieten van de voorzieningen die ons resort te bieden heeft. 

Op ons resort hoef je je nooit te vervelen. Pak een supboard verken kilometers lang de omliggende wateren of daag elkaar uit met een potje beachvolleybal. Liever op een rustig tempo genieten? Doe mee met de yogales en ontdek ‘s middags verschillende wijnen tijdens onze wijnproeverij. Ook zijn er altijd meerdere Slow-Play activiteiten beschikbaar om te doen met je vrienden of familie. Als je zin hebt om gewoon even te ontspannen, spring dan in een van de hot tubs of sauna’s en laat de dagelijkse drukte van je afglijden.

De Parel in een notendop:

  • Midden in het Horsterwold
  • Verschillende activiteiten
  • Suppen
  • Wellness Area
  • Fietsverhuur

Toch meer zin om even eropuit te gaan? Huur hier een fiets bij ons huren en verken de omgeving! 

De avond valt en het wordt tijd om te dineren..

Huur je een BBQ of schuif je liever aan in ons restaurant voor de lekkerste gerechten en de heerlijkste wijntjes

Na het diner is je dag nog niet klaar! Geniet van het uitzicht, speel spelletjes met je vrienden of familie, voer een goed gesprek tot diep in de nacht, allemaal onder het genot van het gezang van fluitende vogels.

Of je nu de dag doorbrengt op het park of in de omgeving, Resort de Parel biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie met je camper.