Resort de Parel
Last minute De Parel

Last minute overnachten

  • Villa's en luxe Lodges
  • Aan de bosrand of het water
  • Met wellness, terras en meer

Last minute genieten van een bijzondere overnachting

Op zoek naar een last minute vakantie aan het water? Geniet van een heerlijke vakantie in één van onze Villa's of luxe Lodges. Resort de Parel in Flevoland is de perfecte uitvalsbasis voor een last minute vakantie in Nederland! Geniet samen met jouw gezelschap van de wellness faciliteiten, het (overdekte) terras, glazen dak om naar de sterren te kijken en onze unieke horecagelegenheden. Kies je voor een Villa met jacuzzi of hottub of toch voor een last minute huisje aan het water? Wij hebben het allemaal!

Jouw verblijf tijdens je last minute vakantie

Maak voor jouw last minute vakantie in Flevoland de keuze uit Villa's of luxe Lodges. Als je ervoor kiest om optimaal te relaxen en tot rust te komen kun je kiezen voor een accommodatie met sauna, hottub of jacuzzi. De Villa's en luxe Lodges zijn volledig duurzaam, hebben een ruime keuken, sfeervolle woonkamer, overdekt terras, luxe badkamer en boxspringbedden. De lodges zijn te huren tot maximaal 6 personen. De bijzondere accommodaties zijn gelegen aan de bosrand of het water. Dat is pas echt tot rust komen!

In het kort:

  • Volledig duurzaam
  • Tot maximaal 6 personen
  • Met wellness mogelijkheden
  • Aan de bosrand of het water
  • Ruime keuken en woonkamer
  • Eigen terras

To do's tijdens je last minute vakantie

Tijdens je last minute vakantie in Flevoland aan het water hoef je je nooit te vervelen! Zowel in de omgeving als op ons vakantiepark in Zeewolde is er elke dag een nieuw avontuur te beleven. Loop langs de stal waar ons paard en onze ezel je begroeten, huur een fiets of supboard bij de receptie, bezoek ons strandje of ga eten bij ons restaurant. Ook kun je bij de receptie diverse buitenspellen ophalen, zoals jeu de boules, kubb, spikeball, croquet en een schaakbord. In de omgeving is er ook veel te beleven. Ga wandelen in het Horsterwold, spelen in Speelbos De Zevensprong, rondlopen door de Floride Expo, golfen bij Golfclub Zeewolde of wijn drinken bij Wijngoed Wilgenhorst.

Ontdek De Parel ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen

🧖‍♀ Is het mogelijk om een last minute vakantie met wellness te boeken?

Absoluut! Wij snappen bij Resort de Parel heel goed dat je als je last minute een huisje huurt in Flevoland helemaal tot rust wil komen. Daarom kun je bij ons een vakantie met sauna, hottub of jacuzzi boeken. Bekijk snel het aanbod!

🐶 Is mijn hond ook toegestaan op jullie vakantiepark?

Jazeker! Ook tijdens een last minute vakantie in Flevoland bieden wij huisdierviendelijke accommodaties aan, want wij weten ook als geen ander dat een vakantie niet compleet is zonder je hond. Samen maken jullie de mooiste wandelingen in het Horsterwold.