Natuurgebied Horsterwold

Natuurgebied Horsterwold

Het magische Horsterwold behoort tot de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Genietend van de natuur kun er reeën, wilde paarden, damherten en allerlei kleinere dieren tegenkomen. Hier kun je eindeloos wandelen fietsen en ook kanoën.

Zwemmen

Zwemmen

Wat is er nu heerlijker dan een frisse duik in natuurwater op een warme zomerdag. Op het park kun je zwemmen in natuurwater. Een aantal van onze tiny houses ligt direct aan het water, en waar je ook bent, er is altijd water te vinden op een steenworp afstand.

Barbecue Kamado

Barbecue Kamado

De Japanse Kamado barbecue traditie wordt in Europa meer en meer gebruikt en wij zijn absoluut fans. Veel van onze huisjes en glampings zijn uitgerust met een eigen Kamado BBQ om unieke gerechten op voor te bereiden.

Houtgestookte hottubs

Houtgestookte hottubs

De houtgestookte hot tub is van origine een Scandinavisch product. Geïnspireerd op de natuurlijke warmwaterbronnen in Scandinavië is het idee van een warm houten bad ontstaan.

E-bikes

E-bikes

Fietsen door de wonderbaarlijke natuur van het Horsterwold is een unieke ervaring. Het Horsterwold is het grootste aaneengesloten loofbos van Nederland en is te mooi om niet te verkennen. Op vakantiepark de Parel verhuren we premium fietsen; zowel normale als E-bikes. Maar net waar je zin in hebt!

Supboard huren

Supboard huren

Suppen is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware hype. En wij begrijpen waarom. Naast het geweldige uitzicht vanaf het water is het ook nog eens een goede work-out. Bij ons huur je een supboard en ga je zo het water op. Heb je nog nooit gesupt? Geen zorgen! De boards zijn lang en breed en dus heel stabiel. Bij vertrek geven we je een korte instructie, dat komt helemaal goed!

Buitenspellen

Buitenspellen

Buitenspellen voor jong en oud, vakantiepark de Parel heeft de leukste spellen liggen. Of je nu gaat voor het franse tradionele jeu de boules, Kubb!, Spikeball, Croquet, of een schaakbord, wij hebben het voor je. Ze liggen klaar bij de receptie!

Paarden & ezel

Paarden & ezel

Onze paarden en ezel vind je al bij aankomst op ons vakantiepark. Op een centraal gelegen plek worden onze dieren verzorgd en ze zijn altijd blij als er vriendjes of vriendinnetjes langkomen.

BBQ Box

BBQ Box

Op ons vakantiepark kun je bijna niet om de Kamado barbecues heen. Omdat wij vinden dat barbecueën een kunst is, hebben we een aantal pakketten vastgesteld die bij ons aan de receptie verkocht worden. Verder hebben we natuurlijk ook de bijgaande benodigdheden klaarliggen; Barbecuebox vlees, vis of vegetarisch, wijn en andere dranken, houtskool, briketten en hout. Met een Kamado barbecue kun je variëren tussen grillen, stoven, roken, braden, en stomen tot bakken. En voor de ochtendgenieters hebben we ook ontbijtboxen die besteld kunnen worden aan de receptie.

Supermarkt

Supermarkt

Er zijn verschillende supermarkten in de omgeving van vakantiepark de Parel. De Coop ligt op 5 minuten rijdafstand, bij de Abert Heijn ben je in 7 minuten. Er is volop keuze in Zeewolde om uw dagelijkse boodschappen te kunnen doen zodat je je eigen verblijf tot in de kleinste details naar wens kunt maken.