Beach bar De Parel

Beach bar De Parel

Voetjes in het zand en een lekkere cocktail in je hand! Echte gezelligheid vind je bij beach bar De Parel. Plof lekker neer in één van onze loungestoelen of relax op het terras. Geopend bij mooi weer!

Kamado BBQ's

Kamado BBQ's

De Arriba's en de La Vida's beschikken over een echte Kamado barbecue van Grill Guru. De echte kenner zal hier direct heel erg blij van worden! Met de Kamado kan je alle kanten op; van grillen, stoven, roken, braden, en stomen tot bakken. Houtskool en briketten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Houtgestookte hottubs

Houtgestookte hottubs

Toe aan ontspanning? Spring in onze houtgestookte hot tubs van Welvaere. Een momentje voor jezelf of met elkaar.

E-bikes van Swapfiets

E-bikes van Swapfiets

Het Horsterwold is het grootste loofbos van Nederland en is te mooi om niet te verkennen. Dit kan te voet of te fiets. Wij verhuren premium fietsen van Swapfiets; zowel normale als E-bikes. Maar net waar je zin in hebt!

Buitenspellen

Buitenspellen

Buitenspellen voor jong en oud, De Parel heeft de leukste spellen liggen, denk aan: Jeu de Boules, Kubb!, Spikeball, Croquet of een Schaakbord. Ze liggen klaar bij de receptie!

Suppen

Suppen

Suppen is de laatste jaren steeds populairder geworden. En wij begrijpen waarom. Naast het geweldige uitzicht vanaf het water is het ook nog eens een goede work-out. Bij ons huur je een SUP en ga je zo het water op. Heb je nog nooit gesupt? Geen zorgen! De boards zijn lang en breed en dus heel stabiel. Bij vertrek geven we je een korte instructie, dat komt helemaal goed!