Resort de Parel
Workation Nederland

Workation in Nederland

 • Inspiratie opdoen in de natuur
 • Work & play combineren
 • Gelegen aan het water

Laat je inspireren tijdens een workation in Nederland

Ben je op zoek naar een werkplek in een andere omgeving? Geniet dan van een workation in Nederland bij Resort de Parel! Ons vakantiepark in Flevoland is perfect om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen. Onze waterlodge is het ideale onderkomen waar je jaarrond work & play kunt combineren. Zoals de naam al aangeeft is de waterlodge gelegen aan een fraaie waterpartij. Een heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is. De razendsnelle wifi verbinding en een privé kantoor maken je workation in Nederland helemaal compleet.

 

Waterlodge met privé kantoor

Voor jouw werkvakantie in Nederland heb je je eigen werkplek in de waterlodge. Je bent voorzien van een ruime living met luxe open keuken, grote slaapkamer met bureau en een badkamer met inloopdouche. Op het kantoor in de slaapkamer kun je je volledig focussen terwijl je tegelijkertijd geniet van de prachtige natuur. De grote ramen aan de waterzijde zorgen voor veel lichtinval en verbinden ook binnen met de buitenwereld. Tijdens de pauze relax je heerlijk op de in het water gelegen vlonder. Dankzij de goede wifi verbinding werk je razendsnel!

Je werkvakantie in een notendop

 • Eigen werkplek in de slaapkamer
 • Razendsnelle wifi verbinding
 • Aan het water
 • Overdekt terras & vlonder op het water
 • Airco installatie met verwarming
 • In harmonie met de omgeving
 

Waterlodge Workation | 2 Pers.

Resort de Parel: jouw inspirerende locatie

Wij hebben je genoeg redenen gegeven om een workation te boeken bij Resort de Parel. Daar doen we graag een schepje bovenop. Niet alleen in je huisje aan het water doe je veel inspiratie op, maar ook op en in de omgeving van ons park. Laat je verwonderen door de magie van Resort de Parel. 

  Beach bar, restaurant en terras

  Gezellig een drankje doen of dineren in een sfeervolle ambiance. Ontdek onze horeca en laat je smaakpapillen verwennen!

  Houtgestookte hottub

  Laat je spieren optimaal ontspannen in onze houtegestookte hottubs, welke verspreid over het terrein liggen.

  Verken de natuur

  Huur een fiets en ontdek het bos Horsterwold, een prachtig natuurgebied waar je regelmatig wilde dieren kunt spotten.

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen 

Wat is een workation?

Workation is een combinatie van werk en vakantie, waarbij je tijdens je vakantie aan het werk bent. Resort de Parel is een nieuw vakantiepark en de ideale bestemming voor een workation in Nederland. Gelegen in de natuur, een eigen kantoor in je luxe huisje én razendsnellle wifi verbinding. Alles is aanwezig!

Waarom een workation boeken?

Dat kan om allerlei redenen. Of je nu even wilt ontsnappen aan de thuiswerk bubbel of nieuwe inspiratie wilt opdoen. Een nieuwe werkomgeving kan daarbij helpen. En bij Resort de Parel hebben we aan alles gedacht om jouw werkvakantie soepel te laten verlopen. Ervaar het zelf tijdens een bijzondere overnachting.