Resort de Parel
Vakantiehuis met hond

Genieten samen met jouw trouwe viervoeter

  • Uniek en huisdiervriendelijk overnachten
  • Aan de bosrand of aan het water
  • In de natuur van het Horsterwold

Een parel van een vakantiepark, voor jou én je hond

Iedere hond, groot of klein, is van harte welkom bij Resort de Parel! Samen maken jullie de mooiste wandelingen door de bossen van het Horsterwold en komen jullie tot rust op ons vakantiepark... Waar wij voor jullie klaar staan!

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder jouw hond. Daarom is je hond van harte welkom op ons park! Wij hebben niet alleen huisdiervriendelijke lodges, maar ook hondvriendelijke glamping accommodaties. Zo kunnen zowel jij als je hond genieten van al het luxe dat Resort de Parel te bieden heeft. Let wel op dat je hond aangelijnd moet zijn op het park. In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken in het Horsterwold of neem bijvoorbeeld eens heerlijke duik samen met je hond bij het Erkemeder hondenstrand.

Huisdiervriendelijk en vol comfort

Tijdens jouw verblijf bij Resort de Parel geniet je van optimaal comfort... Zowel jij als jouw viervoeter! Ga voor een knusse tiny house, unieke glampingtent of luxe lodge. Onze accommodaties zijn stuk voor stuk voorzien van een stijlvolle inrichting en een complete inventaris zodat het jou aan niets ontbreekt. Jij hoeft eigenlijk alleen nog maar je tas in te pakken en de vakantievoorpret kan beginnen! Vergeet je niet de nodige spullen mee te nemen voor je harige dierenvriend?

De inpaklijst voor honden:

  • Hondenvoer en voederbakjes
  • Speeltjes en knuffels
  • Halsband en hondenriem
  • Bench of hondenmand
  • Chipnummer en/of paspoort

Bekijk ons huisdiervriendelijke aanbod ⤵︎

Op pad met je harige dierenvriend, dit zijn leuke to do's

Vanaf Resort de Parel maak je samen met je hond de mooiste wandelingen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige wandeling door de bossen van het Horsterwold. In dit gebied zijn ook verschillende losloopgebieden zoals bij de Groenewoudseweg. Daarnaast is er ook een hondenstrand genaamd Erkermederstrand waar honden heerlijk los kunnen rennen, spelen en zwemmen. Ook kan je prachtige wandelingen maken samen met je hond bij Landgoed Staverden of bezoek Hanze- en vestingstad Harderwijk. Kortom; ons vakantiepark in Flevoland is ideaal voor jou en je hond. 

Wat gasten ons vroegen

🐾 Moet ik extra betalen voor mijn hond?

Je hond is van harte welkom bij Resort de Parel, maar hier moet wel voor betaald worden. Selecteer bij het aantal gasten ook het aantal huisdieren dat je meeneemt, zo ben je er zeker van dat je trouwe viervoeter mee kan. De kosten hiervoor bedragen 10,- euro per dag per huisdier. Let wel op dat je hond op ons park aangelijnd moet zijn. Er zijn wel verschillende losloopgebieden in de omgeving.

🐾 Zijn de wellness lodges ook huisdiervriendelijk?

Jazeker, net als jouw hond wil jij natuurlijk ontspannen tijdens jouw vakantie in Flevoland. Daarom zijn jij en je hond ook van harte welkom in onze wellness vakantiehuisjes. Vergeet hier niet om bij het aantal gasten ook het aantal huisdieren dat je meeneemt te selecteren, zo ben je er zeker van dat je trouwe viervoeter mee kan. Kies jij voor een huisje met een sauna, hottub of jacuzzi?