Resort de Parel
Vakantiehuis met hond

Vakantiehuis met hond in Flevoland

  • Uniek en huisdiervriendelijk overnachten
  • Aan de bosrand of het water
  • In de natuur van het Horsterwold

Overnachten met je hond midden in de natuur

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder jouw hond. Daarom is je hond van harte welkom op ons park! Wij hebben niet alleen huisdiervriendelijke lodges, maar ook hondvriendelijke glamping accommodaties. Zo kunnen zowel jij als je hond genieten van al het luxe dat Resort de Parel te bieden heeft. Let wel op dat je hond aangelijnd moet zijn op het park. In de omgeving kan je prachtige wandelingen maken in het Horsterwold of neem bijvoorbeeld eens heerlijke duik samen met hond bij het Erkemeder hondenstrand.

 
 
 

Kiezen jullie voor glamping of voor een lodge overnachting? ⤵︎

To do’s samen met je hond vanaf Resort de Parel

Vanaf Resort de Parel maak je samen met je hond de mooiste wandelingen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige wandeling door de bossen van het Horsterwold. In dit gebied zijn ook verschillende losloopgebieden zoals bij de Groenewoudseweg. Daarnaast is er ook een hondenstrand genaamd Erkermederstrand waar honden heerlijk los kunnen rennen, spelen en zwemmen. Ook kan je prachtige wandelingen maken samen met je hond bij Landgoed Staverden of bezoek Hanze- en vestingstad Harderwijk. Kortom, ons vakantiepark in Flevoland is ideaal voor jou en je hond. 

 
 

Zoek en boek je vakantie ⤵︎

Wat gasten ons vroegen

🐾 Is Resort de Parel een vakantiepark voor honden?

Je hond is van harte welkom bij Resort de Parel in onze luxe lodges, glamping lodges en tenten. Let wel op dat je hond op ons park aangelijnd moet zijn. Er zijn wel verschillende losloopgebieden in de omgeving. Selecteer bij het aantal gasten ook het aantal huisdieren dat je meeneemt, zo ben je er zeker van dat je trouwe viervoeter mee kan. De kosten hiervoor bedragen 10,00- euro per dag per huisdier.

🐾 Zijn de wellness lodges ook huisdiervriendelijk?

Jazeker, net als jouw hond wil jij natuurlijk ontspannen tijdens jouw vakantie in Flevoland. Daarom zijn jij en je hond ook van harte welkom in onze wellness vakantiehuisjes. Vergeet hier ook niet bij het aantal gasten ook het aantal huisdieren dat je meeneemt te selecteren, zo ben je er zeker van dat je trouwe viervoeter mee kan. Kies jij voor een huisje met een sauna, hottub of jacuzzi?