Resort de Parel

Verwen jezelf met een massage naar keuze

Maak je vakantiegevoel compleet met een heerlijke massage. Wat is er heerlijker dan jezelf te laten verwennen met een zalige en ontspannende massage tijdens je verblijf? Het is de perfecte manier om je gedachten los te laten en jezelf op te laden.

Bij Resort de Parel bieden we verschillende massages aan, allemaal aangepast aan jouw behoeften. Een massagesessie duurt ongeveer 60 tot 70 minuten, inclusief een kort voor- en nagesprek. Als gast van ons resort betaal je slechts €85,00. De massages vinden plaats op slechts 6 minuten afstand van Resort de Parel, op Gildenveld 20a in Zeewolde.

Hier zijn enkele van de massages die we aanbieden:

Lomi Lomi-stijl massage: Een Hawaïaanse massagetechniek waarbij lange strijkingen worden gebruikt om de hele achterkant van je lichaam te masseren. Deze massage nodigt je uit om controle los te laten en je aandacht te richten op voelen in plaats van denken. 
Wil je een volledig lomi lomi massage, waarbij voor- en achterkant word gemasseerd? Dan is de prijs €115,- en duurt een sessie 90 minuten.

Rug(bekken)massage: Je kunt veel meedragen op en in je rug. Pijn in de onder- of bovenrug is daarom ook een veel voorkomende reden voor een massage. Bij deze massage wordt je hele rug (eventueel ook bekken) gemasseerd worden met een klassieke-, haptische- of bindweefseltechniek gericht op het verlichten van pijn en spanning in de rug.

Hoofd-nek-schouder massage: Deze massage richt zich op de drukpunten in het hoofd, de nek en de schouders, ideaal voor het verlichten van hoofdpijn en spanning.

Voetreflexmassage: Een ontspannende massage gericht op drukpunten in de voeten, die indirect het hele lichaam beïnvloedt.

Zwangerschapsmassage: Zwanger zijn is hard werken voor je lichaam. Je lijf heeft dus veel rust nodig. Een massage tijdens de zwangerschap wordt gegeven op een warm waterzak. Laat je mee nemen terwijl je lichaam ontspannen wordt gemasseerd op een warmwaterzak . 
Is op rug liggen geen optie meer? Dan kun je tijdens de massage ook op de zij liggen.

Je masseur is Ursula Lankreijer van massagepraktijk Purusha in Zeewolde. Met haar ervaren en bekwame handen zal ze ervoor zorgen dat je volledig ontspannen en verfrist weer vertrekt.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 0617925667.

Voor meer informatie kun je ook terecht op de website www.praktijkpurusha.nl.

ursula