Resort de Parel

Wine & Dine

  • Culinair
  • Samen genieten
  • Lokale en bekende wijnen
 

Wine & Dine

Ontdek en geniet van een buitengewone ervaring op zaterdag met onze nieuwe activiteit: "Wine & Dine". Sluit je aan bij onze wijnproeverij in samenwerking met de Kasteelhoeve om 15:30 waar we je meenemen op een smaakvolle reis langs verfijnde wijnen.

Onze deskundige sommelier neemt je gedurende 2 tot 2,5 uur mee in de wereld van wijnen. Ontdek verschillende smaken, leer over de diverse druivensoorten en verrijk je kennis over wijnbereidingstechnieken. Tijdens deze exclusieve wijnproeverij worden 8 verschillende wijnen gepresenteerd, waardoor je een breed scala aan smaken kunt ervaren. Bovendien bieden we je achteraf de mogelijkheid om je favoriete wijnen aan te schaffen, zodat je thuis kunt genieten van de wijnen die je het meest bevallen.

 
 
Restaurant

De wijnproeverij is een kosteloze ervaring die je niet wilt missen. Maar daar blijft het niet bij! Na deze boeiende wijnproeverij schuiven jullie gezellig aan voor een heerlijk diner in ons restaurant. Laat je verrassen door onze chef-koks, die na de wijnproeverij een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes presenteren. Ons restaurant biedt een a la carte dinerervaring, waardoor je vrij bent om jouw favoriete gerechten te kiezen.

Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan van tevoren online te reserveren voor "Wine & Dine". Maak van je zaterdag een gedenkwaardige en smaakvolle dag bij Resort de Parel!