Resort de Parel
Meivakantie

Ertussenuit in de meivakantie

 • Glamping en lodges in Zeewolde
 • Optioneel met priv√© wellness
 • Aan de bosrand of aan het water

Beleef een magische meivakantie vol genot en plezier

Laat je verrassen en verwonderen tijdens de meivakantie bij Resort de Parel in Zeewolde. De luxe lodges en glamping tenten zijn zeer uniek en kom je nergens anders tegen. De rust van de natuur is altijd nabij. Resort de Parel bevindt zich in het prachtige bos Horsterwold en ligt direct aan het water. Ga je voor een locatie aan de bosrand of wil je liever uitzicht op het water? Waar je ook voor kiest, je voelt je volledig vrij en komt heerlijk tot rust. Maak jouw meivakantie helemaal compleet met privé wellnessfaciliteiten. Beleef het zelf!

Vind hier jouw pareltje tijdens de meivakantie¬†‚§Ķ

Ontspanning en inspanning in de meivakantie

De meivakantie staat volop in het teken van het voorjaar; de aangename temperaturen, de natuur in bloei en de zon die tevoorschijn komt. Bij De Parel vier je de meivakantie op z'n allerbest! Verblijf in een unieke glamping tent en ervaar het kampeergevoel met een luxe touch! Of ontdek de lodges en villa's, optioneel met privé wellness. Daarnaast kun je voor ontspanning ook nog eens terecht in de centrale Wellness Area, terwijl je voor inspanning in de Workout Area je hart kunt ophalen!

De ultieme getaway bij De Parel:

 • Culinair genieten in ons restaurant
 • Optimaal ontspannen in de wellness
 • Actief bezig zijn in de Workout Area
 • Ontdekken in de weelderige natuur
 • Eindeloos plezier in de Slow Play Area

Ontdekken en beleven; wij delen graag onze tips:

  Golfclub Zeewolde
  Wijngoed Wilgenhorst
  Bataviastad
  Walibi Holland
  Dolfinarium

Dankzij de natuurrijke ligging in de bossen van Zeewolde, maar tegelijkertijd de centrale ligging zijn er vele mogelijkheden voor een uitstapje. Ontdek natuurgebied Het Horsterwold te fiets of al wandelend en laat je verrassen door de ongerepte natuur. Ga eropuit naar een van de omliggende bruisende steden zoals Almere (25 km) of Amersfoort (29 km) en struin door de winkelstraten of strijk neer op het terras.