Resort de Parel
Randstad

Vakantiepark nabij de Randstad

 • Onthaasten in de natuur
 • Luxe (glamping) lodges
 • Met wellness, buitenkeuken en meer

Ontsnappen aan de hectiek van de stad

Dat doe je bij Resort de Parel in de bossen van het Horsterwold (onderdeel van Staatsbosbeheer). Een plek waar je kunt relaxen en onthaasten, een plek waar je écht even samen kunt zijn. En dat op slechts 45 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Laat je verrassen door de unieke combinaties van lodges en glamping, een combinatie die je nergens anders tegenkomt. Weg uit de drukke stad, het hectische leven en even één met de natuur.

De Parel

Ervaar de magie van onze (glamping) lodges

Beleef het luxe buitenleven op ons magische vakantiepark in de buurt van de Randstad. Bij ons boek je een stoere glampingaccommodatie of luxe lodge of villa, met hottub, Kamado barbecue, privé dakterras, glazen dak (sterren kijken!), jacuzzi of sauna. De uitvalsbasis om even heerlijk te genieten. Van je accommodatie, de omgeving, maar vooral van elkaar! Tip: je kunt bij ons ook een lodge met eigen werkplek boeken. Dan werk je pas echt op een inspirerende plek, perfect voor een workation!

Onze lodges in het kort:

 • Privé sauna, jacuzzi of hottub
 • Aan het water of de bosrand
 • Met luxe buitenkeuken
 • Terras op het water
 • Glazen dak met sterrenkijker

Dit zijn opties die je wel/niet kunt kiezen.

Uitgelichte accommodaties:

Behoefte aan gezelligheid? 

Die vind je zeker bij Resort de Parel. 's Ochtends ontwaak je door het gezand van de vogels en de frisse geuren uit het omliggende bos, maar gezellige activiteiten zijn altijd dichtbij. Denk aan watersportmogelijkheden, onze beach lounge of het kampvuur

  Restaurant De Parel

  Ontdek ons restaurant met een internationale keuken met verse producten. Bij mooi weer openen we onze beach bar voor cocktails en fingerfood. Wij vinden dat goed en gezellig eten eigenlijk de hele dag moet duren!

  Watersport

  De Parel ligt dicht bij populaire watersport bestemmingen, waaronder strand Horst, jachthaven Zeewolde en Telstar Beach. Hier kun je windsurfen, kitesurfen, kanoën en een bootje huren. Ook kun je op ons park suppen!

  Het Horsterwold

  Een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Je vindt hier diverse verharde en onverharde routes, waar je letterlijk in de voetsporen treedt van reeën, wilde paarden, damherten en vossen.