Lodgetent huren?

Duurzaamheid, comfort en een flinke portie luxe: in lodgetent La Vida vier jij vakantie in stijl. De comfortabele lodgetenten staan op mooie locaties op Glamping De Parel. Midden in de natuur en dichtbij het meertje is het hier op elk moment van de dag volop genieten.

Over Lodgetent La Vida

Boek dit fijne vakantieplekje op Glamping De Parel

Lodgetent La Vida is ideaal voor gezinnen of een groep vrienden, want er staan 5 bedden in de tent. Een lodgetent als La Vida is uniek en verrast je al direct bij aankomst met de gezellige uitstraling. Luxe kamperen wordt hier echt werkelijkheid. De tent is voorzien van houten meubilair en beschikt over eigen sanitair en een volledig uitgeruste keuken. Buiten koken? Dan gebruik je natuurlijk de Kamado BBQ. De tent is gebouwd op een houten vlonder en het houten barretje is natuurlijk direct een blikvanger. Het canvas van de tent kan aan de voorkant opgerold worden zodat de kamer nog meer bij het buitenleven wordt betrokken.

Lodgetent La Vida | Glamping de Parel Zeewolde

Over onze glamping bij Zeewolde

Wij zijn trots op Glamping de Parel en het mooie plekje dat we hebben gevonden voor onze glampinglocatie. De combinatie van de liggen in de bossen en aan een meertje zorgt voor een heerlijk sfeertje. De gezellige beach bar op het strand is een ontmoetingsplek voor onze gasten. Suppen, zwemmen, kanoën... alles is mogelijk. Nog een voordeel: op de glamping vind je houtgestookte hottubs. Enjoy!

Nog wat werken tijdens je vakantie? Niet teveel natuurlijk, maar soms kan het even niet anders. Het is dan fijn om te weten dat wij een supersnel wifi netwerk hebben. Je mail bijwerken, een offerte versturen of reageren op vragen kan dus gewoon vanaf De Parel.

En als je nog nooit van het Horsterwold hebt gehoord, is het zeker tijd om snel naar De Parel te komen. Een wandeling door dit loofbomenbos is telkens anders en je loopt zomaar de kans om reeën, vossen of bijzondere vogels te spotten. In het Horsterwold vind je wandelroutes en mountainbikeroutes en je kunt zomaar een uitkijktoren of vogelkijkhut tegenkomen. Voor jong en oud is dit een bos vol bijzondere plekjes om te ontdekken.

 

Bekijk alle lodges op onze glamping

La Vida

La Vida

La Vida combineert het kampeergevoel met pure luxe. Ervaar het ultieme buitenleven met een buitenkeuken.
Arriba

Arriba

De Arriba beschikt over twee etages. Wakker worden met prachtig uitzicht over het water en de bossen.
Cabaña

Cabaña

De Cabaña suite is een luxe tweepersoons tiny house met mooie glazen schuifdeuren. Een hotelsuite in de natuur.
Carpa

Carpa

Op de meest knusse plekjes vind je de gezellige Carpa, een bell tent voor maximaal vier personen.