Resort de Parel

Beachbar

  • Cocktails drinken
  • Zwemmen en suppen
  • Zonnen op een ligbed

Sax on the beach,Chill & Grill at the beach 14 Juni

Wij nodigen je uit voor een onvergetelijke avond bij Resort De Parel. Geniet van een heerlijke  DIY barbecue bij onze strandbar, vergezeld van de relaxte sfeer die zo kenmerkend is voor Resort De Parel, en dit alles opgeluisterd door de prachtige klanken van een getalenteerde DJ.

Of je nu een gast van Resort De Parel bent of een bezoeker uit Zeewolde, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere avond. Vanaf 17:00 uur tot 22:00 uur kun je genieten van een DIY BBQ en bereid zelf je eigen gerechten terwijl je wordt omringd door een gezellig kampvuur, de lekkerste cocktails en een mega gezellige sfeer.

Laat jezelf onderdompelen in de ontspannen atmosfeer van Resort De Parel en Sax on the Beach, en maak herinneringen die je nog lang zult onthouden. Vergeet niet om je plekje te reserveren, want dit wil je echt niet missen.

Datum: 14 juni

Reserveren?
Je kunt altijd even bellen of een mail sturen naar hello@deparel.com. Tot dan!

 

Beachbar

Hier kun je genieten van lekkere drankjes en fingerfood terwijl je uit waait aan het water. Wat is er lekkerder dan relaxen, een drankje doen en genieten van de zon op onze comfortabele ligbedden.

Bovendien kun je hier beachvolleyballen, suppen en andere leuke activiteiten doen! Vanaf de beachbar kun je zo met de SUP het grotere water op en oneindige kilometers natuur ontdekken. De perfecte plek om met mooi weer je dag te vullen!

Af en toe organiseren wij een barbecue avond, waarbij je kunt genieten van heerlijk eten en gezellige muziek

Let op! De beachbar is alleen geopend met zonnig weer of 20+ graden. 

EK Voetbal

Waarom zou je het EK voetbal bij onze beachbar moeten kijken? Simpelweg omdat het de perfecte plek is om te zijn! 🌞⚽

Bij ons kun je het spel volgen te midden van een levendige  sfeer. Het kijken naar voetbal wordt leuker als je het deelt met andere enthousiaste fans. En laten we eerlijk zijn, samen juichen maakt de hele ervaring gewoon leuker.

Natuurlijk zorgen wij voor de drankjes en hapjes, zodat jij je kunt concentreren op het aanmoedigen van ons Nederlands elftal. Van verfrissende cocktails tot smakelijke snacks, we hebben alles wat je nodig hebt om de avond compleet te maken.

 
EK voetbal