Resort de Parel

Beachbar

  • Cocktails drinken
  • Zwemmen en suppen
  • Zonnen op een ligbed

Sax on the Beach 9 mei

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, nodigen we jou uit voor een onvergetelijke avond bij Resort de Parel. Een heerlijke barbecue bij onze beachbar, vergezeld door de relaxte sfeer die zo kenmerkend is voor Resort De Parel, en dit alles opgeluisterd door de prachtige klanken van een saxofonist, ondersteund door een getalenteerde DJ.

Of je nu een gast van Resort De Parel bent of een bezoeker uit Zeewolde, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere avond. Vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur kun je genieten van een onbeperkte barbecue, terwijl je wordt omringd door een gezellig kampvuur, de lekkerste cocktails en een mega gezellige sfeer.

Laat jezelf onderdompelen in de ontspannen atmosfeer van Resort De Parel en Sax on the Beach, en maak herinneringen die nog lang zullen nazinderen. Vergeet niet om je plekje te reserveren, want dit wil je echt niet missen

 
 
beachbar

Beachbar

Hier kun je genieten van lekkere drankjes en fingerfood terwijl je uit waait aan het water. Wat is er lekkerder dan relaxen, een drankje doen en genieten van de zon op onze comfortabele ligbedden.

Bovendien kun je hier beachvolleyballen, suppen en andere leuke activiteiten doen! Vanaf de beachbar kun je zo met de SUP het grotere water op en oneindige kilometers natuur ontdekken. De perfecte plek om met mooi weer je dag te vullen!

Af en toe organiseren wij een barbecue avond, waarbij je kunt genieten van heerlijk eten en gezellige muziek

Let op! De beachbar is alleen geopend met zonnig weer of 20+ graden