Zwemmen

Zwemmen

De Parel ligt aan het water. En waar water is wordt gezwommen. Het water is direct toegankelijk vanaf de huisjes die aan de waterkant liggen. Daarnaast hebben we ook een privé strand wat alle ruimte biedt om te genieten van een stevige plons. In het natuurwater kunt u altijd genieten van een frisse duik. Let alstublieft wel op de kleintjes, zwemmen is op eigen risico.

Supboard

Supboard

Geniet van het geweldige uitzicht vanaf het water. En het is ook nog eens een goede work-out. Bij ons huur je een supboard en ga je zo het water op. De boards zijn lang en breed en dus heel stabiel en ideaal voor beginners. Bij vertrek geven we je een korte instructie zodat je snel op weg kunt.

Fietsen

Fietsen

Zindels e-bikes en fietsen. De omgeving biedt zich als geen ander voor een heerlijke fietstocht. Het Horsterwold is heel erg groot en is een magisch avontuur voor iedere fietsliefhebber. We verhuren zowel premium e-bikes van Zindels als gewone fietsen.

Buitenspellen

Buitenspellen

Bij onze receptie liggen meerdere spellen klaar om te plezier te maken in de buitenlucht. Jeu de boules Kubb! Spikeball Croquet Een schaakbord Het ligt voor je klaar bij de receptie

Wandelen

Wandelen

Wandelen in het Horsterwold. Je hoeft nergens naar toe, want je bent er al. Dit zeer grote aaneengesloten loofbomenbos is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Relmatig tref je hier reeën, wilde paarden, damherten, vossen en talloze soorten vogels. Bij de receptie kun je meer informatie verkrijgen.

Golfclub Zeewolde

Golfclub Zeewolde

Glamping De Parel is ook bij uitstek geschikt als locatie voor een heerlijk golfweekend. Golfclub Zeewolde ligt op 3 minuten afstand van ons park. De baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en heeft vier lussen van 9 holes (Aak, Botter, Pluut en de Jol). De baan heeft een parkachtig karakter en ligt midden in de natuur. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna waaronder roofvogels en verscheidene watervogels, reeën en vossen. De holes bieden voor zowel de hogere als de lagere handicapper veel uitdaging.

Watersport

Watersport

Omdat De Parel dicht bij verschillende populaire watersport bestemmingen ligt, waaronder strand Horst, Jachthaven Zeewolde, Telstar beach en diverse andere stranden rondom het Wolderwijd. Windsurfen, kitesurfen, kanoën of een bootje huren, niets moet en alles mag!

Steden

Steden

Naast de prachtige natuur zijn er in de buurt ook genoeg mooie steden te bezoeken. Hanze- en vestingstad Harderwijk is een stad met een rijke historie, en telt een kleine honderd rijksmonumenten. In de directe nabijheid liggen prachtige kastelen zoals, kasteel Staverden en kasteel De Essenburgh.

Wijngoed Wilgenhorst

Wijngoed Wilgenhorst

Ruim 3,8 meter onder de zeespiegel, net buiten het dorp Zeewolde, ligt Wijngoed Wilgenhorst. Sinds 2012 maakt wijnmaker Geert Horlings hier heerlijke witte, rode en bruisende wijnen. De gastheer van het wijngoed ontvangt regelmatig gasten voor een rondleiding en een wijnproeverij. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Voor de kinderen

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te doen! Op het strandje van de Parel kunnen de kinderen naar hartelust spelen in het water, leren suppen of spelletjes spelen. Op een paar minuten fietsen ligt Speelbos De Zevensprong, waar je kunt klimmen, rennen en hutten bouwen. Bij Telstar Beach kunnen de kinderen allerlei lessen volgen, van surfen tot zeilen.