Resort de Parel

Activiteiten

Activiteiten op de Parel

Bij Resort de Parel streven we naar een uitzonderlijke ervaring voor elk type avonturier! Neem deel aan sportieve uitdagingen of verken de natuur tijdens een ontspannen wandeling door natuurgebied het Horsterwold. Hou je ervan om spontaan deel te nemen aan activiteiten op en rondom het vakantiepark of plan je de activiteiten ruim van tevoren? Alle activiteiten vind je hier!

Bekijk hier onze agenda:

Agenda

Ontdek diverse activiteiten tijdens je vakantie bij De Parel

Bij ons draait alles om gedenkwaardige momenten. Ervaar waterplezier tijdens het zwemmen of ga de uitdaging aan tijdens het stand-up paddleboarden. Proef culinaire geneugten in ons restaurant en geniet van de gezelligheid tijdens een wijnproeverij. Neem deel mee aan sportieve uitdagingen, zoals jeu de boules en volleybal of ontdek ons park via onze fotowedstrijd. Ben je op vakantie met je kinderen? Bezoek Speelbos De Zevensprong waar je kunt klimmen, rennen en hutten bouwen. Er is voor iedereen wat te doen bij Resort de Parel!

De omgeving verkennen

Verken het omliggende natuurgebied 'het Horsterwold' tijdens een rustgevende wandeling door de prachtige natuur van Zeewolde. Goed oplettende wandelaars kunnen wellicht nog wilde paarden, reeën en damherten spotten. Na het wandelen nog niet uitgekeken op de prachtige omgeving? Neem deel aan een safaritocht met de boswachter en ontdek delen van het natuurgebied die je nog niet eerder hebt gezien!

Ga er ook een keer tussenuit naar de omliggende steden. Bezoek Harderwijk en bekijk de kleine honderd rijksmonumenten die de stad kent. Nabij Harderwijk vind je prachtige kastelen die zeker een bezoekje waard zijn, zoals kasteel Staverden en kasteel De Essenburgh. Zoek je meer actie? Leef je uit bij attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. Ontdek alle verschillende attracties en beleef een gezellige dag uit met familie en vrienden.