Resort de Parel

Haciënda

  • Elegantie
  • Sfeervol
  • Authentiek

Stap binnen in De Hacienda

Geen gewone locatie, maar een epische setting voor jullie liefdesverhaal. Deze gigantische glamping tent, de grootste van Nederland, neemt jullie mee naar een wereld van natuurlijke grootsheid.

Hier, omgeven door de weelderige natuur van het grootste loofbomenbos van Europa, vinden jullie een plek waar jullie bruiloft werkelijk uniek kan zijn. De Hacienda straalt een stoere en natuurlijke elegantie uit, perfect voor stellen die houden van de robuuste schoonheid van de natuur.

Onze ervaren weddingplanners staan klaar om jullie te ondersteunen bij het verwezenlijken van jullie visie. Of het nu gaat om het creëren van adembenemende decoraties, het organiseren van bijzondere activiteiten of het regelen van culinaire hoogstandjes, we hebben alles wat nodig is om van jullie bruiloft een buitengewone ervaring te maken.

De Hacienda is de plek waar jullie liefde het middelpunt van alles is. Hier kunnen jullie genieten van een unieke ceremonie en een feest dat nog lang zal worden herinnerd. Laat ons samen jullie liefdesverhaal schrijven in de adembenemende omgeving van De Hacienda. Welkom in een wereld van natuurlijke pracht en romantiek.

trouwen
trouwen
trouwen