Resort de Parel
actieve vakantie

Dé vakantie voor actievelingen en natuurliefhebbers

  • Eigen workout- en slowplay area
  • Nabij het Horsterwold
  • Watersportmogelijkheden

Een vakantie vol inspanning en ontspanning

Resort de Parel biedt alle ingrediënten voor een actieve en natuurrijke vakantie voor avontuurlijk vakantiegangers. Of je jezelf graag wil uitdagen of gewoonweg wil genieten van de natuurrijke omgeving, Resort de Parel biedt een diverse mogelijkheden om tijdens je vakantie te blijven sporten. Van watersporten in de omgeving tot aan een bootcamp op het resort. Tel al deze activiteitein bij een bijzondere overnachting op en je hebt een onvergetelijke vakantie ervaring!

Ontdek alle mogelijkheden die Resort de Parel te bieden heeft

De Workout Area

Ben je een echte actieveling? Wij hebben een super coole 'rig' met allerlei sport- en bewegingsmogelijkheden. Hier kan bijvoorbeeld worden getraind voor een bootcamp. Ga helemaal los op de bokszakken of train je spieren aan de rekken. Resort de Parel draagt bij aan een actieve levensstijl!

De Slow Play Area

De allerleukste buitenspellen voor jong en oud. Resort de Parel heeft diverse buitenspellen voor je klaarliggen bij de receptie. Kies jij voor jeu de boules, Kubb!, Spikebal, Croquet, boogschieten of schaken? Daarnaast hebben we ook een trampoline en schommel en verzorgen we Slow-Play activiteiten zoals yoga!

De Wellness Area

Helemaal uitgeput na de leuke activiteiten en buitenspellen? Geen zorgen! Op Resort de Parel staan op het terrein meerdere hottubs, sauna's en buitendouches. Laat je spieren ontspannen en geniet ondertussen van de prachtige natuur. Maak gebruik van het bord bij de hottub en sauna om jouw eigen tijd te reserveren.

Het Horsterwold

Eindeloos struinen door een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Wandelen, fietsen, mountainbiken, picknicken en buitenspellen spelen is allemaal mogelijk! Een groot netwerk van paden en wegen ligt voor je klaar om de natuur te verkennen. De oplettende wandelaar spot misschien wel reeën, wilde paarden of damherten. Bij de receptie kun je meer informatie verkrijgen over de diverse routes en kun je ook fietsen huren!

Activiteiten op het water

Resort de Parel ligt dicht bij verschillende populaire watersport bestemmingen, waaronder strand Horst, Jachthaven Zeewolde, Telstar beach en diverse andere stranden rondom het Wolderwijd. Windsurfen, kitesurfen, kanoën of een bootje huren, het kan allemaal! Daarnaast heeft Resort de Parel haar eigen strandje waar kan worden gesupt. De supboarden kun je bij de receptie huren.

Op zoek naar het ideale verblijf?

Natuurlijk wil je naar al deze leuke activiteiten lekker kunnen uitrusten in je eigen verblijf. Bij Resort de Parel heb je de keuze uit diverse glamping accommodaties en luxe lodges. De accommodaties zijn midden in de natuur en bieden jou een unieke overnachting. Laat je inspireren door de indrukwekkende omgeving en kom tot rust op je eigen terras of fijne living.