Resort de Parel
oud en nieuw bij het Horsterwold

Geniet van de jaarwisseling

 • Vuurwerkvrij park
 • Nieuwjaarsduik in het meer
 • Lodges met wellness

Beleef een onvergetelijk oud en nieuw bij Resort de Parel

Wil je graag de laatste dagen van het jaar doorbrengen in een ontspannen en kalme omgeving en kun je wel wat rust gebruiken na de drukke kerstdagen? Verwen jezelf dan met een magisch verblijf bij Resort de Parel. Midden in het bos en aan het water verblijf je in bijzondere accommodaties, zodat je jezelf weer helemaal kunt opladen voor het nieuwe jaar. Kom met oud en nieuw naar Resort de Parel en wij verzekeren jou van een onvergetelijke ervaring die je nergens anders zult beleven. 
(Let op; het restaurant is tijdens oud en nieuw gesloten voor diner).

Ontdek de diverse accommodaties ⤵

Sfeervol verblijven in de natuur

Bij Resort de Parel kan je genieten van unieke accommodaties. Verken de lodges aan het water en neem vanuit je verblijf een verfrissende nieuwjaarsduik. Ontdek ook de lodges aan de rand van het bos en stap direct vanuit je accommodatie de natuur in voor een ontspannen wandeling. De échte sfeermaker in onze accommodaties is de sterrenkijker. Bekijk vanuit het glazen dak naar de prachtige sterren die aan de hemel staan. Kies voor extra luxe en kies een verblijf met privé sauna, jacuzzi of hottub en maak van jouw vakantie een vakantie om nooit te vergeten!

Resort de Parel in het kort:

 • Bijzondere accommodaties
 • Mogelijk met wellness
 • Vuurwerkvrij park
 • Nieuwjaarsduik in het meer
 • Gelegen aan het Horsterwold

Een sfeerimpressie van Resort de Parel tijdens oud en nieuw⤵

Ontdek de omgeving van Zeewolde

Als je zoekt naar een vakantie in een natuurrijke omgeving, dan zit je goed bij Resort de Parel! Loop vanuit je accommodatie direct het aanliggende natuurgebied 'Het Horsterwold' in. Geniet van een verfrissende wandeling of fietstocht door de natuur en kom helemaal tot rust. Ga voor een duik in het verwarmde zwembad tijdens een bezoek aan Aqua Mundo. Ontdek het golfslagbad en kom tot rust in het heerlijke bubbelbad. Zin in een dagje uit voor jong en oud? Bezoek attractiepark Walibi Holland en geniet tijdens het 'Bright Nights' event van de verlichte attracties.

  Het Horsterwold
  Walibi Holland
  Aqua Mundo

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🎆 Is Resort de Parel vuurwerkvrij?

Ons vakantiepark is volledig vuurwerkvrij. Dit betekent dat er op ons vakantiepark geen vuurwerk afgestoken mag worden. Wij verzoeken je vriendelijk om vuurwerk alleen buiten het vakantiepark af te steken.

🧖 Kan ik een vakantiehuis met wellness boeken tijdens oud en nieuw?

Ja, dat kan zeker. Je kan verblijven in onze luxe lodges met wellness. Hier kan je genieten van je eigen jacuzzi, hottub en sauna. Verwen jezelf en boek je vakantie tijdens oud en nieuw nu!