Bijzondere glamping

Op zoek naar een bijzondere overnachting? Midden in de natuur ligt De Parel met bijzondere glamping accommodaties. Deze luxe manier van kamperen biedt je een speciale overnachting. Laat je inspireren door de indrukwekkende omgeving van het bos Horsterwold. Aan het water en tussen de bomen kom je helemaal tot rust en kan je optimaal genieten. Op De Parel vind je een beach bar, hottubs, fietsverhuur en meer. Je kunt hier heerlijk ontspannen, maar vervelen niet!

Boek nu met 10% vroegboekkorting
 
 

Bijzondere glamping overnachting op een unieke locatie

Tover een gewone vakantie om naar een unieke vakantie door bijzonder te overnachten. Ontdek de bijzondere glamping van De Parel. Midden in de natuur van Zeewolde vind je onze waanzinnige accommodaties. Deze kom je nergens anders in Nederland tegen. Zeker niet op zo’n mooie locatie! Omringd door een ongerept, groen landschap kom je hier helemaal tot rust. De luxe accommodaties geven je het ultieme vakantiegevoel. Al onze accommodaties zijn erg bijzonder, maar de Hacienda is de meest spectaculaire glampingaccommodatie van Nederland!

Spectaculaire glamping accommodatie

De luxe glamping accommodatie Hacienda op De Parel is de perfecte accommodatie om te genieten van alle rust en ruimte. Hier kan je met maximaal zes personen verblijven. Een bijzondere glamping ervaring met het gezin of met vrienden. Na een dag vol leuke activiteiten kun je heerlijk ontspannen in deze luxe accommodatie. Vakantiehuis Hacienda is namelijk van alle gemakken voorzien. Je hebt uitzicht over de groene grassen en loofbomen. Laat je verrassen door alle de luxe en comfort van deze glamping accommodatie.

Overnachten in de natuur

Niet alleen de accommodaties maken De Parel een bijzondere plek. Juist in combinatie met de schitterende omgeving maakt het dat De Parel erg uniek is. Nergens in Nederland vind je zo’n groot gebied met aaneengesloten loofbomen. Iedere ochtend word je wakker van fluitende vogels in het bos. De omgeving zit vol met verborgen parels en bezienswaardigheden. In het bos kom je vossen, herten en wilde paarden tegen. Ontdek ook de speciale plekjes met de fiets, wandelend of vanuit de kano. Je kunt ook mee met de safaritochten van Staatsbosbeheer. Leer tijdens deze tocht alles over de rijkdom aan beplanting en dieren in de omgeving van De Parel.

De Parel - gastvrij & gezellig

Op De Parel kun je heerlijk ontspannen. In de luxe accommodaties kom je helemaal tot rust. Vanuit je vakantiehuis loop je zo de bijzondere natuur in. In de omgeving is veel te doen, maar ook op het park hoef je je nooit te vervelen. Drink een lekkere cocktail bij onze Beach Bar of ontspan in de houtgestookte hottubs. Meer zin in iets actiefs? Huur dan een e-bike om de omgeving te ontdekken, of doe dit vanaf het water tijdens het suppen. Je hebt ook veel leuke buitenspellen voor jong en oud op het park, zoals Jeau de Boules of Croquet. Kom heerlijk ontspannen, activiteiten beleven en genieten!

 
Boek nu een bijzondere glamping accommodatie