Tiny House Zeewolde Boeken?

Heerlijk onbezorgd vakantie vieren met z'n tweetjes? Boek dan een Tiny House op Glamping de Parel in Zeewolde. Hier vind je alle luxe om fijn vakantie te vieren.

Back to basic, maar wel met luxe

Wat vind jij belangrijk aan je vakantie? Als jij kiest voor een vakantie in Nederland waarbij je back to basic gaat, maar wel geniet van de luxe van een goed bed en eigen sanitair, boek dan een tiny house op Glamping de Parel. Onze tiny houses zijn Cabaña's en in deze gezellige knusse vakantiehuisjes vier jij heerlijk ontspannen vakantie. Met je partner, een vriend of vriendin, je vader of moeder, je collega of... met wie kom jij naar dit tiny house in Zeewolde? Zeker weten dat je hier samen onvergetelijke herinneringen maakt.

Boek direct een Cabaña Tiny House

Tiny House Zeewolde

Vakantie vieren in Zeewolde is een goed plan. Glamping de Parel bevindt zich in het hart van Nederland dichtbij plaatsen als Harderwijk, Amersfoort en natuurlijk Zeewolde. Ook Lelystad, Almere en zelfs Amsterdam zijn snel te bereiken. Van de rust op de glamping ben je dus ook snel in een bruisende omgeving.