Resort de Parel

Pop up Chez Rasa

Restaurant
 
restaurant
 

Welkom bij Chez Rasa - het Pop-Up Restaurant van Resort De Parel!

Van 21 december 2023 tot 8 januari 2024, nodigen we je van harte uit om te genieten van de verrukkelijke smaken van Chez Rasa, waarbij we met trots de schatten van de Indonesische keuken vieren. Onder leiding van onze getalenteerde culinaire meester, Koos Brochard, beloven we je een onvergetelijke culinaire belevenis met een duidelijke Indonesische invloed.

Bij Chez Rasa draait alles om het delen van heerlijke maaltijden met vrienden en familie in een ontspannen en gezellige sfeer. Ons menu weerspiegelt de smaken van het seizoen en biedt een gevarieerd assortiment gerechten om uit te kiezen, waardoor je je eigen perfecte maaltijd kunt samenstellen. We bieden 3, 4 en 5-gangen menu's, allemaal doordrenkt met de rijke smaken van de Indonesische keuken.

Bovendien zijn we verheugd om enkele bijzondere gasten in Chez Rasa te verwelkomen, waardoor je de kans krijgt om de authentieke Indonesische gerechten van Koos Brochard te proeven in een nog exclusievere sfeer.

Voor reserveringen kun je een e-mail sturen naar chezrasaharderwijk@gmail.com. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Chez Rasa voor een onvergetelijke culinaire ervaring! Zien we je dan?

Team Resort De Parel  X Chez Rasa

 
 
 
Openingstijden & Dineropties