Nazomer in eigen land

De nazomer in Nederland is een heerlijk moment voor een ontspannen vakantie. Een midweekje of weekendje weg in eigen land is altijd een goed idee in de maanden september en oktober. Plan daarom een heerlijk weekend op Glamping de Parel met je partner, gezin of vrienden. Dat wordt zeker weten genieten!

La Vida

La Vida

La Vida combineert het kampeergevoel met pure luxe. Ervaar het ultieme buitenleven met een buitenkeuken.
Arriba

Arriba

De Arriba beschikt over twee etages. Wakker worden met prachtig uitzicht over het water en de bossen.
Cabaña

Cabaña

De Cabaña suite is een luxe tweepersoons tiny house met mooie glazen schuifdeuren. Een hotelsuite in de natuur.
Carpa

Carpa

Op de meest knusse plekjes vind je de gezellige Carpa, een bell tent voor maximaal vier personen.

 

Gun jezelf een onvergetelijke nazomer

Wat ons betreft is het elk moment van het jaar genieten op onze glamping. Nu de zomer grotendeels achter ons ligt, betekent dat ook helemaal niet dat je niet meer op vakantie kunt gaan. Een festivalweekend valt in 2021 ook nog niet mee, maar je wilt er toch nog even uit... En de maanden september en oktober zijn juist bij uitstek geschikt voor een korte minivakantie. Neem je partner mee, spreek af met vrienden of misschien wel met de hele familie. Zeker weten dat jong en oud zich altijd goed vermaken op De Parel.

Een pareltje in Zeewolde, het ligt misschien voor de hand om onze glamping zo te noemen, maar we overdrijven het niet en kunnen het niet beter omschrijven. Je vindt Glamping de Parel aan een klein meertje waar je kunt suppen of zwemmen. En ja, dat kan ook in september en oktober nog prima. Houd je het liever wat droger, kom dan gezellig een drankje doen in onze beach bar. Op Glamping de Parel staat werkelijk niets je in de weg voor een onvergetelijke nazomer.

 

Volop luxe, maar toch het campinggevoel

Kom je naar Glamping de Parel in Zeewolde dan merk je dat de combinatie tussen luxe en een campinggevoel helemaal niet zo moeilijk is. Dat begint bij onze accommodaties. Die zijn op z'n minst spraakmakend en origineel. Maar vooral heel comfortabel met fijne bedden en genoeg ruimte. Ook zijn verschillende accommodaties van eigen sanitair (denk aan stortdouches!) voorzien en als dat niet zo is, hebben we een comfortabel sanitairgebouw. 

Ook aan de inwendige mens wordt volop gedacht op De Parel. Het ontbijt brengen we 's ochtends graag bij je langs en elke accommodatie heeft z'n eigen Kamado barbecue. De lekkere barbecuepakketten worden natuurlijk ook voor je verzorgd. Aan alles is gedacht op De Parel en onze kwaliteitsstandaarden liggen hoog! Het mag jou aan niets ontbreken tijdens je verblijf deze nazomer.

 

Hoe kun jij ontspannen?

Soms moet je jezelf dwingen tot een beetje ontspanning. Dat kan bijvoorbeeld door onderstaande tips:

  • luisteren naar muziek
  • een wandeling door de natuur
  • een goed boek lezen
  • yoga, meditatie of ontspanningsoefeningen
  • lachen en plezier maken

Wat jouw keuze uit bovenstaande ontspanningstips ook is, kom naar De Parel en je zult merken dat het vanzelf gaat. De gezellige sfeer, onze lieve pony en paardje, de hottubs en de natuur die ons omringt... alles werkt bij aan ontspanning. En wil je toch even wat werk doen tussendoor? Geen zorgen, onze Wifi is perfect.

 

Wat houd je tegen?

Plan die vakantie nou gewoon!

In de maanden september en oktober is onze glamping nog open en we kijken uit naar jouw komst. Wordt het dan ook een Carpa tent, de unieke Hacienda of een knusse Cabaña? Kies snel jouw favoriete accommodatie uit en boek de nazomer op Glamping de Parel!